Snuffsi

Linas skolfoton kom förra veckan. Hon är så himla stor nu. Lång och sådär. Och smart. Hon måste brås på mamma. Alltså sin mamma. Inte för att min mamma är osmart, men … närmare släkt med mig tänker jag. Man märker att hon blir äldre av alla ord hon använder nu. Helt vuxet ordförråd. Det beror nog på alla dessa böcker hon läser. På tal om det. Där vill jag tipsa om Akademibokhandeln. Klippt från deras webplats:

Läsborgarmärket lanserades hösten 2011 och är tänkt som inspiration och uppmuntran för den som just har knäckt läskoden och kämpar för att få flyt i läsningen. Satsningen blev en succé: sedan starten har över 100 000 läskort och drygt 30 000 märken delats ut, i vitt, rött och svart. Att ta Läsborgarmärket är kostnadsfritt och ej förbundet med köpkrav från Akademibokhandeln.

VILL DITT BARN OCKSÅ TA LÄSBORGARMÄRKET?

Gör så här: hämta ett läskort på Akademibokhandeln och välj böcker som passar ditt barns läsnivå. Efter fem lästa böcker belönas barnet med Läsborgarmärket, som hämtas gratis i någon av Akademibokhandelns butiker. Fortsätt läsa och samla alla tre färger!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s