Det kliar i fingrarna

Ikväll har jag pysslat ihop en ritning. Då kan jag lättare räkna ut hur mycket virke det går åt till den planerade sängen. Jag tyckte det var dyrt att köpa en för fyra tusen när man kan bygga själv, så då är det bara att sätta sig och konstruera. Just nu funderar jag på snygg lösning på hur man fäster de olika delarna vid varandra.

Ett annat bekymmer är varifrån jag ska knycka verktyg. Givetvis återlämnas de efter användandet, men det krävs en del maskiner som jag inte har, skruvdragare tex. Och gersåg. Och kanske en liten fräs? Ska kolla runt vad mina bekanta har i sina gömmor och så ska det räknas. Jag ska leta fram det billigaste stället att köpa allt material, annars är det ju liten vits att bygga själv. Man måste ju snika (fast mest är det ju faktiskt kul att bygga själv).

Förhoppningsvis får jag bygga själv i lugn och ro utan att någon står och pekar med hela handen och har åsikter om hur man borde bygga. Jag HAR faktiskt snickrat en del annat tidigare, om än aldrig någon säng. Så det kan ju vara dags.

Snart soven, men först lite prisjakt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s