Panik!

I höstas reagerade jag på att jag såg väldigt illa. Till sist blev det ohållbart och ett besök hos optikern visade att min syn kraftigt försämrats. Ett par glasögon införskaffades och jag har varit mer än nöjd, nu har jag ju haft knivskarp syn.

Ikväll när jag duschat upptäckte jag det. OJ. Jag vet inte till hundra procent, men det KAN möjligen eventuellt kanske vara så att jag har linser på mig under glasögonen. HJÄÄÄLP! Hoppas jag vaknar tidigt imorgon så jag kan hänga på låset hos optikern för att undersöka saken närmre.

Denna känsla av panik önskar jag ingen. Hoppas att jag inte blir blind nu. Vad händer egentligen? Är det sant som skräckhistorierna berättar eller går det att lösa problemet? Kan någon hjälpa mig att ta ut en lins eller kanske till och med två?

Tidigare har jag tänkt att det bara är puckon som glömmer att ta ur linser, folk utan kontroll som inte MÄRKER att de har gele i ögonen. Så antingen är jag ett pucko eller totalt okontrollerad. Vet inte vilket som är bättre.

Mika menar att det var tur att det inte var en tampong jag glömt, men där hoppas jag att jag kan lita på att han kontrollerar så att allt är i sin ordning … PLUS att jag då inte offentligt hade bett om hjälp eller skrivit om det. Tror jag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s