Och på den tredje dagen

Idag är det dag tre utan en enda kolhydrat. Gårdagen var galet knäpp, jag var helt tokig innan jag fick middag. Kakor, godis och glass snurrade runt i mina tankar. Så kom jag sent hem, Mika hann efterlysa mig två gånger. När jag kom hem förstod jag varför; maten var klar. Älsklings hade stekt kyckling och gjort en toppenfräsch mozarellasallad, bara för mig! Fantastiskt! Själv hade han ätit plättar med Lina.

Jag har under dagen haft både toppar och dalar i humöret, men så kom jag på en briljant idé. Istället för kolhydratspäckad yoghurt kan man köpa en flottigare variant: Creme fraiche!

Smaksätt med salt och peppar, och vóila! Du har en matigare och gräddigare youghurt än du nånsin prövat. Innehållet i burken är högpastöriserad grädde och levande mjölksyrakultur, alltså grädde med baciller. Mums filibabba! Toppenmellanmålet nummer ett. Man blir garanterat mätt på en burk för en tia.

Jag är också lite sugen på snask, men C-vitaminbrus i sockerfri variant (finns det ens med socker?) räddar upp det hela. En om dagen.

Nu: Back to work!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s