Jag älskar min lillebror

Jag och Petter firade vår moster Saras bröllop över en hel del glas. Naturligtvis bara juice i dessa. Lovisas goda vän Catrine har fotat oss från andra sidan baren.

 

När vi var små var Petter den som alltid fick utstå gliringar, ret, boxningar och annan skit som vi (läs: Frida) behövde utagera. Alltid fanns han kvar, alltid lika snäll och go.

 

Nu är han plötsligt vuxen, har egna tankar som i många fall vida övergår mitt förstånd. Han är smart, snäll och fantastiskt bra. Vår enda brorsa. Jag älskar att prata med honom när han är pratsjuk, då är det minst lika illa som när jag pratar med vilken annan pratkvarn som helst; vi kan nästan aldrig sluta.

Petter blev både klok och framgångsrik. Till och med han själv måste inse det. Tyvärr är han singel så är ni intresserade av en toppenkille med fyra galna systrar så har ni honom här. Det är möjligt att han ser till att lönnmörda mig efter den här ”fiskningen”, men jag lovar att endast det bästa duger. Konstigt vore det annars, då han är världens bästa bror.

Lik pappa men söt ändå. Det är Petter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s