Nu börjar det…

Onsdag är första dagen till resten av mitt liv. Egentligen är det ju idag som är den dagen, men jag trycker på paus och njuter av att känna mig utvald och kreativiteten flödar. På onsdag fortsätter kursen för att hålla på i sexton veckor till. Underbart. Blir otroligt kul med många nya lärdomar.

Ska försöka lära mig att försöka flöda känslor också, det är en utmaning om något. Exalteringen kan lägga krokben om jag inte passar mig, måste kanske försöka lugna mig lite, men samtidigt vore det kanske inte jag i så fall. Ska fundera mer kring detta.

Igår gjorde jag lite hemläxa som jag hoppas få postitiv feedback på så småningom. Jag blev själv rätt nöjd med resultatet, det är mycket värt.

Har lite jourpassning idag, men funderar på om jag skulle ha åkt till min vän Mia senare. Det var så länge sedan vi bara var. Trivs så bra med henne. Vi behöver sällan prata oavbrutet, vi trivs i tystnad. Få platser och personer har sett mig tyst, men Mia vet hur man gör. Kanske fördel att inte vara tjugo år längre? Tycker jag absolut.

Nu ska jag kila iväg, frukostens (!) datatid börjar ta slut.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s