Hur var det med hålvanan?

En kille spelade golf en dag och tappade räkningen. Han såg en dam strax framför och gick fram till henne och frågade ‘Ursäkta, kan du hjälpa mig? Jag vet inte vid vilket hål jag är’. Hon svarade honom ‘Du är ett hål bakom mig. Jag är på sjunde – du är på sjätte.’ Han tackade henne och fortsatte spela.

Några hål senare hade han återigen tappat räkningen. Han såg samma dam och gick fram till henne något generad. ‘Ursäkta att jag stör igen men jag har tappat räkningen igen, kan du vara vänlig och tala om vilket hål jag är vid? ‘Hon svarade ‘Du är ett hål bakom mig. Jag är på fjortonde – du är på trettonde.’ Återigen tackade han henne och fortsatte spela.

När han spelat klart såg han henne i klubbhuset. Han gick fram och frågade om han fick bjuda på en drink som tack för hjälpen. Hon tackade ja. Medan de drack frågade han vad hon sysslade med när hon inte spelade golf. ‘Jag är försäljare’ Han svarade ‘Du skojar – det är jag med. Vad säljer du?’. Hon svarade ‘Det är för genant för att tala om’, men efter att han insisterat på att få veta gav hon med sig. ‘Du lovar att inte skratta?’ ‘Jadå, jag lovar’ ‘Jag säljer tamponger’

Mannen föll omkull på golvet – storskrattandes. ‘Du lovade att du inte skulle skratta!’
‘Jag är hemskt ledsen men jag rår inte för det. Jag säljer toalettpapper – så jag är fortfarande ett hål bakom dig!’

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s