Utflykt och besök

Idag har jag vaknat tidigt trots att jag inte sovit i närheten av mina åtta timmar. Jag somnade sent eftersom att det var tyst och tomt i huset. Mamma ringde och väckte mig i morse, annars hade jag ju missat att kliva upp i tid för dagens utflykt. Jag och mamma fick följa Marie till storstan och shoppa! Det var faktiskt jättekul trots att det var mycket folk, men många kaféer och restauranger hade stängt eller avslutat sina affärer för evigt. Konstigt att det var så pass många som verkar känna av lågkonjunkturen. På stan hittade jag äntligen en hyfsat snygg almanacka som jag kan planera och skriva upp allt i, och så fyndades det en del till Lina också, två T-shirts och två koftor av olika slag.

Väl hemma hann jag vila middag innan Martin, Marie och Arvid kom hit för att äta köttbullar med mig. Kändes onödigt att frysa in dom när man kan bjussa bort. Ikväll blir det att ta det lugnt och försöka hitta pluggandet igen. Har en del hemuppgifter som måste göras. Har ju som jag sagt tidigare lämnat in engelskan så att den blev klar i alla fall. Nu ska jag satsa på ekonomin och få den klar.

Mika och hans kompis hade jagat idag, sett en del fågel men inte fått skjuta någon. Jag vet hur kul han tycker att det är, och jag måste säga att skogens ljud är härliga att höra när man är ute och jagar. Trots att jag inte jagar själv är det kul att få följa med Mika och leta fågel.

Vi ses!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s