Jul, jul – strålande jul

Haha, nu tror ni kanske att jag fått slag, men jag har "bara" köpt Peter Jöbacks nya julskiva. Tyvärr insåg jag då att det inte är mina skivor som varit för slitna och repiga, utan det är faktiskt cd-spelaren som lämnat in. Dags att önska en ny då med andra ord. Jag hoppas att Mika har en som funkar bra. Skivan låtar bra på datorn, även om det inte är lika omfamnande ljud på den som på de ordinarie högtalarna.

I morse när jag kom på skolan (i god tid för en gångs skull), satt det uppe en lapp som meddelade att min lärare var sjuk så jag hade inga lektioner under dagen. Läste lite läxor istället och så åkte jag till ICA och köpte julmust för fem kronor per flaska (+pant) och även lite ingridienser till julgodiset över alla sorter: Knäck. Den ska strax kokas, tänkte ha den klar när Mika kommer hem.

Ska ut senare idag och skotta lite kramsnö från entrén ooch även förbereda transporterna för imorgon. Två av kaninerna ska till sin fodervärd så de får komma ut och tävla trots att jag bestämt mig för ett tävlingsuppehåll. Jag har lovar pappa en transportbur också så att hans misse kan åka mellan honom och den som sköter den då han är borta om veckorna.

Har du inte skaffat Jöbacks julskiva så rekommenderas den.
Nu ska jag fixa extraknäcket!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s